Lokaal festival wordt privé feestje

Op de site van de regionale krant stond vandaag een artikel over een festival waar ik gisteren bij was met als kop:
“Jett Rebel trekt geen volle zaal op Babbels Live”

Een feitelijk juiste kop. (Hoewel ik frons bij de term ‘volle zaal’ bij een openluchtfestival.)
Het was inderdaad rustig op de eerste van twee festivaldagen, dat viel ons (zus, vriendin en mij) ook tegen. Maar wat ik in zo’n artikel dan weer mis, is hoe ontzettend léuk het was voor het publiek dat er wèl was!

Hier een paar eigen foto’s met commentaar. Om een beetje idee te geven, want voor een volledige belevenis moet je er natuurlijk bij zijn geweest 🙂

Van Huys Uit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Huys Uit was voor ons de aanleiding om naar het festival te gaan. Gitarist Raoul en toetsenist Pim van deze band hebben bij een aantal optredens het popkoor, waar we alle drie in zingen, begeleid. Ze maken vrolijke, frisse, dansbare Nederlandstalige muziek en hebben nu ook een single en videoclip uitgebracht. Dit was een goede gelegenheid om de band live te zien en we hebben er van genoten. Hun nummers zitten goed in elkaar en worden met veel energie en enthousiasme gebracht. Dat het veld niet vol stond maakte de mannen niet uit en gaf het bijna de sfeer van een privé feestje.
Dit was vast niet de laatste keer dat we zijn gaan kijken en hopelijk volgt de rest van de Zaanstreek Nederland snel!

Jett Rebel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jett Rebel is inmiddels wel een grote naam. Hij staat op veel meer (grotere) festivals, is op tv geweest etc.. Vooral vriendin N. is fan van zijn muziek en heeft me aangestoken. (Dus dat hij een paar weken geleden de ‘mystery guest’ bleek was een fijne bonus!) Het aantal bezoekers op het veld was bij aanvang van zijn optreden duidelijk toegenomen, maar had toch niet de omvang  die je zou verwachten. Maar ook Jett liet zich niet kisten en gaf ons, die wel aanwezig waren, een spetterende show. Energieke, swingende nummers, prima begeleiding en af en toe een momentje met het publiek – het leuke van zo’n overzichtelijke groep is dat we ons waarschijnlijk allemaal gezien voelden ;-). “It’s good to be in Krommenie”: dat vonden wij ook! Hopelijk komt Jett nog eens deze kant op. We zien en horen hem graag terug. Het mag ook in Zaandam zijn.

Jett Rebel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *