Even afstemmen

IMG_0860 (1)

Vandaag voor mijn eigen plezier en ontwikkeling een workshop ‘Talentenspel in 1 dag’ gedaan bij Jet Meelker. Heel fijn!

Door middel van het spel heb ik op een andere manier kunnen kijken naar wat er allemaal in mijn rugzakje zit en daarmee inspiratie opgedaan en stof tot nadenken over waar ik met mijn schrijven ‘naartoe wil’. Meer ga ik er nu even niet over zeggen 😉
Tot slot mocht ik een inspiratiekaart trekken. De muzikant in mij had blijkbaar een gelukkige hand. Maar naast muziek zie ik nog wel meer parallellen. Harmonie, afstemmen, mensen, sferen.. daar heb ik wel iets mee. Goeie combinatie.. Wie weet?

3 thoughts on “Even afstemmen

    • Volgens mij alleen met een coach die hiervoor getraind is. Ik heb het met een coach en nog een andere deelnemer samen gespeeld.
      Het is wel handig dat je met een ander ook van elkaar kunt leren.

  1. Wat leuk Sandra, dit stukje over jouw ervaring met het Talentenspel! En inderdaad, je speelt het Talentenspel onder begeleiding van een daartoe opgeleide Talentencoach. Dat kan individueel, of in een groep(je). De eerstvolgende mogelijkheid om het spel in groepsverband te spelen is de Workshop Talentenspel in 1 dag op 4 september 2015. Voor meer info verwijs ik naar mijn site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *